IŠČEMO POMOČ V PISARNI

IŠČEMO POMOČ V PISARNI

Iščemo asistenta/asistentko s statusom študenta za raznovrstno delo v odvetniški pisarni, in sicer na začetku za približno 4 ure dnevno. Čeprav gre za odvetniško pisarno od tebe ne pričakujemo, da obiskuješ pravno fakulteto, saj naša pisarna ponuja raznovrstne izzive na različnih področjih. Da, še enkrat: ni nujno, da si študent pravne fakultete.  Pričakujemo, da se znajdeš v računalniških programih (zlasti word in excel), IT napravah in da znaš komunicirati tako znotraj kolektiva kakor tudi s strankami.  V naši pisarni bo potrebno zagotovo priskočiti na pomoč pri ravnanju s poštnimi pošiljkami, nabavi storitev in stvari za pisarno, sestavljanju dopisov, opraviti kakšno pot namesto ostalih v pisarni, imeti pregled nad urniki, poznati osnove računovodstva, sestaviti zapisnik in podobno.

Potrebno nam je pomagati pri izboljšanju delovnih procesov in organizacije, tako da bo za nas delo enostavnejše. Zgodilo se bo, da bo potrebno urediti kakšno osebno opravilo za koga, ker pač sami ne zmoremo vsega.

Za naš kolektiv je pomembno, da si poštena, odkrita, odgovorna, natančna, prilagodljiva, komunikativna oseba in hkrati, da »znaš najti delo« v pisarni. Iskreno si želimo, da bi nam tvoj prispevek v pisarni predstavljal pomoč pri širitvi našega poslovanja in da bi mi sodelovali na pozitiven način pri oblikovanju tvoje življenjske zgodbe.

Predstavi se nam prosim v kratkem življenjepisu, ki ga pošlji na info@gresak.si. Prijave zbiramo do 5. 1. 2020.